Download de app Download de app

Download for the Road - offline luisteren - GRATIS

In de trein of bus of op de fiets goede muziek en mooie verhalen horen ZONDER dat het databundel kost? Dat kan nu met de volgende downloads. Klik en abonneer.

Andrew

Andrew Makkinga neemt de luisteraar mee in de nieuwste ontwikkelingen op soul- & jazzgebied.

One'sy

One'sy combineert in haar vrijdagavondshow op NPO Radio 2 Soul & Jazz haar twee grote liefdes: fingerlickin' good food en muziek om van te watertanden!

Co Live!

Wat er op de podia in Nederland gebeurt hoor je bij Co Live! Het programma met nieuwe live opnames, pareltjes uit de omroeparchieven en interviews met musici over recente projecten.

Vrije Geluiden

Presentator Tom Klaassen neemt luisteraars mee in de wereld van jazz en houdt jazzliefhebbers op de hoogte van interessante ontwikkelingen in de wereldmuziek.

Jazz in the Evening

Jazzkenner en -liefhebber Edwin Rutten presenteert elke zondag Jazz in the Evening, de opvolger van MAX’s Jazz in the morning, waarin hij zijn kennis en liefde voor jazz deelt.

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"nporadio6","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"nporadio6","potag8":"site","potag9":"site","npocl_viewtype":"mobile","name":"nporadio6.mobiel.web.download-for-the-road"}