Download de app Download de app
Over NPO Soul & Jazz

NPO Soul & Jazz is het publieke radiostation dat zich volledig richt op soul, jazz en aanverwante muziek. Met events als De Zwarte Lijst, live uitzendingen vanaf festivals als North Sea Jazz en de uitreiking van de NPO Soul & Jazz Awards proberen we de soul en jazz in Nederland nog beter op de kaart te zetten.

Muziek

Op NPO Soul & Jazz hoor je de beste nieuwe muziek, maar ook de echte klassiekers in het genre. Bekijk bijvoorbeeld wat we zojuist draaiden op NPO Soul & Jazz, welke nieuwe platen we op de playlist hebben staan en De Schijf van 6 van deze en de afgelopen weken.

Contact

Als je met ons in contact wilt komen dan kun je ons een email sturen op info@nposoulenjazz.nl. Maar let op: stuur hier niet je antwoord naartoe van een prijsvraag die je op de radio hebt gehoord. Dan komt het namelijk niet goed. Stuur dit altijd naar het emailadres van het programma. Deze kun je vinden onder Contact.

Luisteren via de kabel/glasvezel/IPTV/Digitenne

Je kan ons vinden bij elke radio- en tv-aanbieder in Nederland, zowel analoog als digitaal. Meer informatie hierover bij je kabelaanbieder.

Digital Radio+

NPO Soul & Jazz is een aanzienlijk deel van Nederland te ontvangen via Digital Radio+. Als je een radio hebt die DAB+ ondersteunt is het een kwestie van scannen & luisteren. Meer informatie op DigitalRadio.nl.

Internetradio

Heb je een internetradio of een andere audio-livestream-afspeel-app? Dan kan je ons meestal vinden onder de naam 'NPO Radio 6'. Lukt dit niet of werkt het niet goed, voeg dan handmatig één van de volgende URLs toe:

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"nporadio6","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"nporadio6","potag8":"site","potag9":"site","npocl_viewtype":"mobile","name":"nporadio6.mobiel.web.info"}